perjantai 19. heinäkuuta 2013

Tabletti suojaan

Kuljetan lähes aina iPadia mukanani. Tähän mennessä olen sujauttanut sen käsilaukkuuni niin, että tabletin suojana on ollut vain magneettikansi. Tämä on tietysti edellyttänyt isoa ja tukevaa veskaa, eihän se laite ole kännykän kokoluokkaa.

Nyt tilanne muuttuu, ehkä. Sain Calvin Kleinin tablettilaukun, kirjekuorimaisen, pienehkön. Se on pienempi kuin aikaisemmin saamani Ted Bakerin vastaava. Sitä ei tullut koskaan käytettyä.

Tablettilaukku tietysti suojaa laitetta paremmin kuin nykyinen, käännettävä kansi, joka suojaa vain näyttöä ja laitteen tippuessa mahdollisesti kääntyy pois näytön edestä.

Jos siis haluan ottaa käyttöön pienen käsilaukun, sujautan iPadin tablettilaukkuun ja sen vuorostaan toiseen kassiin. Eihän se tietysti vähennä tavaran määrää ja kantamista, päinvastoin. Saas  nähdä, tuleeko käytettyä. Pitää ainakin harkita.

Miten sinä kuljetat tablettiasi, jos sinulla on sellainen?

Calvin Kleinin tablettilaukku, pieni ja siro.

Pintakuvioitu nahka miellyttää silmää.

Ted Bakerin laukku on kiiltäväpintainen.

Koirat somistavat vuorikangasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkaise mielesi ja laita kommenttisi minulle. Epäasialliset viestit laitan roskakoriin, koska ne kertovat lähinnä kirjoittajan mielentilasta. Rakentava kritiikki on kyllä tervetullut.